Ga je een feestje organiseren? Of je het nu groots of eerder bescheiden ziet, aan een aantal voorwaarden zal je locatie toch moeten voldoen. Zo wil je dat er voldoende drank en hapjes zijn voor je gasten, dat ze comfortabel naar het toilet kunnen gaan, en uiteraard dat ze niet nat worden bij een typisch Belgische plensbui. Omdat ons weer zo onvoorspelbaar is, is het niet altijd gemakkelijk om een feestlocatie uit te kiezen. Een zaal is ideaal bij regenweer, maar niet fijn als het zonnetje schijnt. Een tuinfeest is supergezellig, maar wanneer het begint te regenen, is de sfeer meteen weg. Gelukkig bestaat er een tussenoplossing!

Unieke overkapping

Door te kiezen voor een grote of kleine stretchtent, kies je voor zekerheid. Je kunt je gasten laten genieten van het zonnetje, maar bij regenweer staat iedereen droog. Ook om je materiaal te beschermen is zo’n kleine stretchtent ideaal. Of je nu op zoek bent naar een standaard tent, een tent op maat, een tent in een speciale vorm of kleur of een tent met het logo van jouw bedrijf op; het kan allemaal. Wanneer je twijfelt aan het soort stretchtent dat je nodig hebt, kun je hier ook advies over vragen aan een expert. Je kunt dan samen bekijken of je al dan niet voor zijwanden gaat, die een extra bescherming geven tegen de wind en de regen of samen naar een oplossing zoeken voor een minder makkelijke plaats om te overkappen. Door de hoogstaande kwaliteit van deze stretchtenten, kun je ze jarenlang opnieuw gebruiken, telkens opnieuw wanneer je een feestje geeft of gasten uitnodigt. Je zet de tent gemakkelijk zelf op en kunt ze ook snel weer zelf afbreken en opbergen. Heb je liever dat dit gebeurt door een professional? Dan is dat natuurlijk ook een optie.

Neem zelf de touwtjes in handen

Een stretchtent kopen is qua prijs een goede investering. Door te kiezen voor zo’n tent, kies je voor een feestlocatie die je telkens weer opnieuw kunt gebruiken. Met zo’n stretchtent op maat heb je dan ook de garantie dat je jarenlang zorgeloos zult kunnen feesten en gasten zult kunnen ontvangen. Ben je op zoek naar een stretchtent op maat of een volledig gepersonaliseerd exemplaar in een bepaalde kleur of met een bepaald logo op? Vraag dan zeker een offerte aan. Je zult snel merken dat een stretchtent kopen prijsgewijs echt een koopje is.

Voordelen van een tent als feestlocatie

Niet alleen zorgt een stretchtent voor flexibiliteit wat het weer betreft, maar het is ook een heel veilige manier om je tuin of terras te overkappen. De tenten worden gefabriceerd uit PVC gecoat doek, waardoor ze brandveilig zijn en een ideale bescherming bieden tegen de regen. Omdat de naden van de tent aan elkaar gelast worden in plaats van aan elkaar gestikt, zijn de tenten extra stevig en kunnen ze dus tegen een stootje. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te stellen en weer af te breken, wat je een hoop tijd bespaart.